FAQ

Dorezimi i porosise

Kur porosia merret para orës 21:00, transporti bëhet ditën tjetër midis orës 10:00 dhe 20:00. Në ditën e dorëzimit, klienti do të kontaktohet nga shoferi për të konfirmuar vendin e dorëzimit dhe adresën e dorëzimit. Nëse është e pamundur që produkti të dorëzohet brenda 24 orëve të ardhshme, klienti do të njoftohet paraprakisht me telefon dhe email.

Porositë dorëzohen në tre fasha orare si më poshtë:

10:00-13:00
13:00-16:00
16:00-21:00

Klienti mund të shkruajë një kërkesë për kushte të veçanta të dorëzimit në seksionin Shënim.

Transporti është falas për një porosi minimale siç tregohet në faqen e daljes.

Po, gjatë blerjes do t'ju jepet opsioni për të zgjedhur fashën orare të dorëzimit.

Ju gjithashtu mund të lini një shënim në zonën e dedikuar në arkë me çdo udhëzim të dorëzimit për shoferin.

Probleme me porosine

Nëse keni probleme me dorëzimin e porosisë, dërgoni një email me detajet e saj në adresën e emailit porosi@qafshtama.com dhe agjentët tanë të shërbimit për klientin do të kërkojnë dorëzimin me përparësi të porosisë tuaj.

Në këtë rast, ju lutemi shkruani në adresën e email: porosi@qafshtama.com.

Në email, duhet të përfshini sa më shumë informacion që të jetë e mundur, duke përfshirë një foto të pakos së dëmtuar, kohën e dorëzimit dhe kontaktin e shoferit të shprëndarjes që ju dorëzoi porosinë.

Ne do të verifikojmë problemin dhe në rast dëmtimi gjatë transportit do t'ju kthejmë menjëherë koston e pakos së dëmtuar.

Sa herë që ka vonesa me dërgesat për ndonjë arsye, do të njoftoheni me telefon për ndryshimin e kohës së dorëzimit. Në vijim të kësaj, ne do t'i japim përparësi dorëzimit tuaj, i cili në çdo rast do të merret jo më shumë se 3 ditë nga momenti i njoftimit.

Sa herë që keni nevojë për mbështetjen tonë, ju lutemi na shkruani në adresën e emailit: porosi@qafshtama.com dhe stafi do t'ju kontaktojë sa më shpejt të jetë e mundur në 24 orët e ardhshme.

Nëse keni marrë produktin e gabuar, ju lutemi kontaktoni shërbimin tonë të klientit në adresën e emailit porosi@qafshtama.com dhe do ta zëvendësojmë atë me artikullin e duhur pa pagesë shtesë.

Nëse keni marrë një sasi më të vogël produkti se sa keni paguar, ne do t'ju rimbursojmë drejtpërdrejt sipas mënyrës së zgjedhur të pagesës.

Sasia minimale e porosise

Sasia minimale e porosisë për dërgesë në shtëpi është 5 koli.

Metodat e pageses

Mënyrat e disponueshme të pagesës në dyqanin tonë online janë:

  • Pagesa me para në dorë gjatë dorëzimit
  • Pagesa me bankë
  • Pagesa me kartë krediti ose debiti

Na shkruani në adresën tonë të email: porosi@qafshtama.com dhe ne do ta anulojmë porosinë dhe do t'i kthejmë paratë tuaja menjëherë.

Ne profilin tuaj shkoni në seksionin "Pagesat" dhe ndiqni hapat përkatës.

Procesi i blerjes online

Është platforma e parë e-commerce në Shqipëri që sjell të gjitha produktet "Qafshtama" nga burimi direkt në tavolinat tuaja.

Të gjitha produktet e kompanisë "Qafshtama" gjenden në dyqanin tonë online.

Jo, nuk keni nevojë për një llogari për të shtuar produkte në shportën tuaj. Do t'ju duhet të krijoni një llogari përpara se të finalizoni blerjen tuaj.

Llogaria

Kontaktoni në porosi@qafshtama.com duke detajuar problemin si dhe pajisjen elektronike që po përdorni në momentin e krijimit të llogarisë tuaj. Një nga agjentët tanë të suportit teknik do t'ju ndihmojë brenda 24 orëve.

Kontrolloni me kujdes emailet në seksionin SPAM dhe nëse nuk e gjeni as aty, atëherë na dërgoni një email me problemin tuaj në porosi@qafshtama.com.

Kontaktoni në porosi@qafshtama.com dhe ne do ta fshijmë menjëherë llogarinë tuaj.

Abonimi

Kontaktoni në porosi@qafshtama.com dhe ne do ta fshijmë menjëherë llogarinë tuaj.

Uji jone

Uji Mineral Natyror Qafshtama buron në një lartësi prej 1350m në malin e Qafshtamës.

Ai depërton nga thellësia e tokës përmes shkëmbinjve magmatikë nga ku filtrohet natyrshëm dhe pasurohet me kripëra minerale.

Uji Qafshtama rekomandohet të përdoret edhe nga fëmijët dhe gratë shtatzëna pasi përmban zero nitrate. Nitratet janë substanca të dëmshme për shëndetin e njeriut. Përveç vlerave të tjera që përmban, uji Qafshtama është i sigurt për shëndetin.

Uji mineral natyral vjen nga një formacion nëntokësor nga i cili buron në sipërfaqen e tokës, me një përbërje të qëndrueshme mineralesh. Shishja mbushet direkt në burim dhe nuk trajtohet kimikisht për të mos humbur vlerat e saj natyrore.

Uji Qafshtama ka 12 formate. Gama prestigjioze e shisheve plastike është në: 0,5 L natyral dhe gaz, 1,5 L natyral dhe gaz dhe 2 L natyral. Gama premium në shishe qelqi në: 250 ml natyral dhe gaz, 500 ml natyral dhe gaz dhe 750 ml natyral dhe gaz. Formati i biznesit 19 L.