Home - Qafshtama

Uji i shëndetit

Lajme

  • Qafshtama mbështet klubin e futbollit “Partizani”

    Qafshtama mbështet përgjatë gjithë vitit ekipin e futbollit “Partizani”. Ekipi është shpalluar 17 herë kampion dhe ka rrëmbyer plot 26 trofe të Superligës në Shqipëri. Trofeun e fundit e ka rrëmbyer në 29 maj, ku ka fituar 2 me 0 me “Teutën” duke u shpallur kampion i Superligës për sezonin 2022-2023. Krenarë që po mbështesim […]

  • Qafshtama mbështet klubin e Ciklizmit Tirana

    Qafshtama mbështet përgjatë gjithë vitit klubin e Ciklizmit Tirana. Ekipi i Ciklizmit Tirana është një skuadër e përbërë nga sportistë të apasionuar të cilët stërviten çdo ditë dhe marrin pjesë në kampionate kombëtare dhe ndërkombëtare, duke e mbajtur gjallë këtë disiplinë në Shiqpëri. Krenarë që po mbështesim një ekip të shkëlqyer dhe të talentuar, të […]

Burimi Qafshtama

Uji Natyral Mineral Qafshtama buron në lartësinë 1350 m në malin e Qafshtamës.
Uji depërton nga thellësia e tokës përmes shkëmbinjve magmatike prej nga filtrohet natyralisht dhe pasurohet me kripëra minerale.

Qafshtama Park

Parku Qafshtamës u themelua në vitin 1996.
Ai ka një sipërfaqe prej 2000 hektarë, me një pamje të bukur malore të përbërë kryesisht nga pyjet me pisha, disa liqene të vogla dhe burime të mëdha.

Vlerat minerale

23.1

mg/l

I PASUR

ME MAGNEZ
Burimi

I Mbushur

NË BURIM

NË LARTËSINË

1350M
Body

UJË I

LEHTË
Children

LOVED BY

CHILDREN
AND MOTHERS

Produktet

Qafshtama është uji i lehtë por gjithashtu i pasur me minerale të rëndësishme për trupin e njeriut.
Të gjitha produktet tona janë të dizenjuara për të sjellë pranë jush ujë natyral burimi të një cilësie të lartë direkt nga mali i Qafshtamës.
Nëse ndiheni të dehidratuar, në çdo moment të ditës pranë jush është gjithmonë një ujë Qafshtama perfekt për ju.Lexo më shumë