Uje Natyral Mineral I Gazuar 750ML
Uje Natyral Mineral I Gazuar 750ML
Uje Natyral Mineral I Gazuar 750ML

Uje Natyral Mineral I Gazuar 750ML

Qelq (12 x 750ML)

Lek 1,440.00
Sasia:

Ky format cilesor qelqi eshte perfekt per restorante, bare apo hotele ku i shton elegance cdo eventi.

Paketohet ne kuti me 12 shishe.

Natyralisht PA NITRATE – ideal për të sapolindurit, të vegjlit dhe nënat e ardhshme.

Natyralisht me PAK NATRIUM – Rekomandohet për persona  me presion të lartë të gjakut ose ata qe ndjekin dieta me permbajtje te ulet kripe

UJE I LEHTE  – Perfekt  për përdorim te perditshem nga kushdo dhe vecanerisht i rekomanduar per femijet dhe grate shtatzena

Permban SHUME MAGNEZ DHE KALCIUM qe kane shume benefite per shendeti.

Përmbajtja Minerale (mg/L)