Uji jonë - Qafshtama

Ujë i mrekullueshëm

Rrugëtimi përmes maleve të Qafshtamës i fal këtij uji një shije
unike dhe të freskët. Nis si borë dhe shi dhe depërton në brendësi
të tokës nga ku përmes shkëmbinjëve magmatikë filtrohet
natyralisht dhe pasurohet me elektrolite dhe minerale.Natyra i ka
falur ujit tonë gjithçka që duhet.

Çfarë është ujë natyral mineral?

Uji natyral mineral vjen nga një formacion nëntokësor ujëmbledhës nga i cili buron
në sipërfaqen e tokës, me një përbërje të qëndrueshme minerale. Uji natyral mineral
Qafshtama mbushet direkt ne burim dhe nuk trajtohet kimikisht për të mos humbur
vlerat e tij natyrale.

 
UJË RUBINETI

UJË I FILTRUAR

UJË I TRAJTUAR
qafshtama-logo
UJI NATYRAL MINERAL
ORIGJINA Ujësjellësi i Bashkisë Origjinë e ndryshme Origjinë e ndryshme Kroi i Nënës Mbretëreshë
PROÇESI Dezifektim Dezifektim Dezifektim ose trajtime të tjera Filtruar nga natyra
SHTESAT Jo Jo Po Jo

Kompozimi Mineral (mg/L)

  • Magnez23.1mg/l
  • Natrium1.16mg/l
  • Nitrate0mg/l
  • Bikarbonate103.7mg/l
  • Kalcium2mg/l
  • Kloride8.8mg/l

Mbetja e thatë në 180*C : 85 mg/l

PH: 7.6

Benefitet e ujit

Uji dhe hidratimi nuk janë vetëm thelbësore për jetën, ato janë
esenciale për të jetuar shëndetshëm.
Natyra i ka falur ujit tonë gjithçka që duhet.

icon

I pasur me magnez

Magnezi është një ndër 7 mineralet thelbësore për trupin e njeriut .Ndihmon në mirëfunksionimin e sistemit kardiovaskular dhe nervor. Relakson muskujt dhe ndihmon uljen e tensionit te gjakut.

icon

I lehtë

Qafshtama është ujë i lehtë me mbetje të thatë 85 mg /l ç’ka e bën lehtësisht të tretshëm për organizmin.

icon

Zero nitrate

Duke qenë i lehtë dhe me zero nitrate, uji Qafshtama rekomandohet për konsumim nga nënat shtatzëna dhe për përgatitjen e qumështit të bebeve.

icon

Nivel i ulët Natrium

Sa më i ulët niveli i Natrium ,aq më i mirë është uji për konsum te përditshëm.

Qafshtama dhe Sport

Uji Qafshtama, jo vetëm sponsor zyrtar i ekipit të futbollit Kastrioti, të qytetit të Krujës , por edhe mbështetës mbi shëndetin edhe cilësinë e të gjithë futbollistëve.

Qafshtama dhe sporti , bashkimi i duhur për të arritur rezultatet e dëshiruara!

Lexo më shumë

Të rejat e fundit

Qëndroni të informuar mbi çdo event, fushatë ose lajm që organizon Uji Qafshtama.