Uje Natyral Mineral  1.5L
Uje Natyral Mineral  1.5L
Uje Natyral Mineral  1.5L

Uje Natyral Mineral 1.5L

(6 x 1.5L)

Sale priceLek 330.00
Sasia:

Produkt premium, i përshtatshëm për përdorim në shtëpi, në zyrë dhe në aktivitete të ndryshme.

Paketohet në koli me 6 shishe.

Natyralisht PA NITRATE– ideal për të sapolindurit, të vegjlit dhe nënat e ardhshme.

Natyralisht me PAK NATRIUM – Rekomandohet për persona me presion të lartë të gjakut ose ata që ndjekin dieta me përmbajtje të ulët kripe.

UJE I LEHTE  – Perfekt për përdorim të përditshëm nga kushdo dhe veçanërisht i rekomanduar për fëmijët dhe gra shtatzëna.

Përmban MAGNEZ DHE KALCIUM që kanë shumë benefite për shëndetin.

Përmbajtja Minerale (mg/L)