Uje Natyral Mineral 500ML
Uje Natyral Mineral 500ML
Uje Natyral Mineral 500ML

Uje Natyral Mineral 500ML

Qelq (20 x 500ML)

Sale priceLek 2,000.00
Sasia:

Ky format cilësor qelqi është perfekt për restorante, bare apo hotele ku i shton elegancë çdo eventi.

Paketohet në kuti me 20 shishe.

Natyralisht PA NITRATE– ideal për të sapolindurit, të vegjlit dhe nënat e ardhshme.

Natyralisht me PAK NATRIUM – Rekomandohet për persona me presion të lartë të gjakut ose ata që ndjekin dieta me përmbajtje të ulët kripe.

UJE I LEHTE  – Perfekt për përdorim të përditshëm nga kushdo dhe veçanërisht i rekomanduar për fëmijët dhe gratë shtatzëna.

Përmban MAGNEZ DHE KALCIUM që kanë shumë benefite për shëndetin.

Përmbajtja Minerale (mg/L)