Uje Natyral Mineral I Gazuar 250ML
Uje Natyral Mineral I Gazuar 250ML
Uje Natyral Mineral I Gazuar 250ML

Uje Natyral Mineral I Gazuar 250ML

Qelq (24 x 250ML)

Sale priceLek 1,800.00
Sasia:

Ky format i vogël cilësor qelqi është perfekt kur jeni në lëvizje ose për përdorim në bare apo hotele ku i shton elegancë çdo eventi.

Paketohet në kuti me 24 shishe.

Natyralisht PA NITRATE– ideal për të sapolindurit, të vegjlit dhe nënat e ardhshme.

Natyralisht me PAK NATRIUM – Rekomandohet për persona me presion të lartë të gjakut ose ata që ndjekin dieta me përmbajtje të ulët kripe.

UJE I LEHTE  – Perfekt për përdorim të përditshëm nga kushdo dhe veçanërisht i rekomanduar për fëmijët dhe gra shtatzëna.

Permban MAGNEZ DHE KALCIUM që kanë shumë benefite për shëndetin.

Përmbajtja Minerale (mg/L)