Uje Natyral Mineral 19L
Uje Natyral Mineral 19L

Uje Natyral Mineral 19L

(1 x 19L)

E padisponueshme online

Sale priceLek 0.00

I padisponueshëm për shitje online

Ideal për ambiente zyrash apo evente ku uji konsumohet në sasi të mëdha.

Natyralisht PA NITRATE– ideal për të sapolindurit, të vegjlit dhe nënat e ardhshme.

Natyralisht me PAK NATRIUM – Rekomandohet për persona me presion të lartë të gjakut ose ata që ndjekin dieta me permbajtje të ulët kripe.

UJE I LEHTE  – Perfekt për përdorim ditor nga kushdo dhe veçanërisht i rekomanduar për fëmijët dhe gratë shtatzëna.

Përmban MAGNEZ DHE KALCIUM që kanë shumë benefite për shëndetin.

Mineral composition (mg/L)