Uje Natural Mineral  500ML
Uje Natural Mineral  500ML
Uje Natural Mineral  500ML

Uje Natural Mineral 500ML

(12x 500ML)

Sale priceLek 390.00
Sasia:

I lehtë për t’u marrë me vete kudo që shkoni, është një shoqërues i përsosur në udhëtim, ideal për sporte, si dhe një produkt i mrekullueshëm për t'u konsumuar në bare dhe evente.

Paketuar në kuti me 12 shishe.

Natyralisht PA NITRATE– ideal për të sapolindurit, të vegjlit dhe nënat e ardhshme.

Natyralisht me PAK NATRIUM – Rekomandohet për persona me presion të lartë të gjakut ose ata që ndjekin dieta me përmbajtje të ulët kripe.

UJE I LEHTE  – Perfekt për përdorim të përditshëm nga kushdo dhe veçanërisht i rekomanduar për fëmijët dhe gra shtatzëna.

Përmban MAGNEZ DHE KALCIUM që kanë shumë benefite për shëndetin.

Përmbajtja Minerale (mg/L)