Qafshtama supports Tirana Cycling Club

Qafshtama mbështet Klubin e Çiklizmit Tirana

Qafshtama është një mbështetëse krenare e sportit në Shqipëri dhe është uji më i pëlqyer nga sportistët profesionistë.

Qafshtama mbështet përgjatë gjithë vitit klubin e Ciklizmit Tirana. Ekipi i Ciklizmit Tirana është një skuadër e përbërë nga sportistë të apasionuar të cilët stërviten çdo ditë dhe marrin pjesë në kampionate kombëtare dhe ndërkombëtare, duke e mbajtur gjallë këtë disiplinë në Shiqpëri.