Health benefits of Magnesium

Benefitet e Magnezit për Shëndetin

Njerëzit që marrin magnez në sasinë e duhur gëzojnë shëndet të mirë
A day in Qafshtama

Një ditë në Qafshtamë

Bukuria natyrore e Shqipërise është bërë një traditë fundjave.
Qafshtama supports the "Partizani" football club

Qafshtama mbështet klubin e futbollit "Partizani"

Qafshtama mbështet me krenari klubin e futbollit “Partizani”.
Qafshtama supports Tirana Cycling Club

Qafshtama mbështet Klubin e Çiklizmit Tirana

Qafshtama është një mbështetëse krenare e sportit në Shqipëri dhe është uji më i pëlqyer nga sportistët profesionistë.