The full journey of the Qafshtama company.

The programme named Pro Business, on Klan Plus television, directed by Oljana Maloku. A great focus has been given to the history and health values of Qafshtama water.

Emisioni Pro Business në televizionin Klan Plus, drejtuar nga gazetarja Oljana Maloku është ndalur këtë të hënë tek vlerat shëndetësore dhe hisoriku i Ujit Qafshtama.

NĂ« hapsirĂ«n prej  30 minutash Ă«shtĂ« sjellĂ« tek publiku raste tĂ«  konsumit tĂ« ujit nga familjarĂ«, ambjentet e magazinimit, fabrika moderne e prodhimit dhe ambalazhimit ; dhe burimi i famshem nĂ« njĂ« lartĂ«si prej 1350 metra nĂ« malin Qafshtama mes natyrĂ«s perfekte.

Uji Qafshtama Ă«shtĂ« pĂ«rzgjedhja e qytetarĂ«ve pĂ«r shkak tĂ«  vlerave kurative dhe tĂ« shĂ«ndetshme qĂ« gĂ«zon.

Jo mĂ« kot, sipas legjendave Uji Qafshtama ishte  pĂ«rzgjedhur pĂ«r tu konsumuar edhe nga familja MbretĂ«rore Shqiptare  “ZOG”, dhe  kroi njihet nga tĂ« gjithĂ« si  “Kroi i NĂ«nĂ«s MbretĂ«reshë”.

Administratori i Kompanisë Qafshtama Z.Florant Dautaj thotë se që nga themelimi i kompanisë në vitin 2005 e deri më sot, kjo kompani ka njohur vetëm rritje në shitje.

Qellimi i drejtuesve tĂ« kompanisĂ«, Ă«shtĂ« qĂ« tĂ« zgjerojnĂ« furnizimin me UjĂ« Qafshtama nĂ« tĂ«  gjithĂ« territoret ku ka ShqiptarĂ«, madje kĂ«rkesa pĂ«r ujin e shĂ«ndetit ka edhe nga vendet e Bashkimit Evropian.

Vec investimeve të deritanishme; dhe hedhjes në treg të produkteve në format të ndryshëm; Kompania së shpejti pritet të sjellë për konsumatorët edhe Ujin me Vitamina.

Certifikimet që gëzon Uji Qafshtama janë të shumta, dhe këto garantojnë më tej cilësinë dhe vlerat që gëzon ky ujë.

Uji Qafshtama është përzgjedhur edhe si pjesë e fituesëve të Superbrands Albania’ s choice.