Qafshtama mbështet klubin e futbollit “Partizani”

Qafshtama mbështet përgjatë gjithë vitit ekipin e futbollit “Partizani”. Ekipi është shpalluar 17 herë kampion dhe ka rrëmbyer plot 26 trofe të Superligës në Shqipëri. Trofeun e fundit e ka rrëmbyer në 29 maj, ku ka fituar 2 me 0 me “Teutën” duke u shpallur kampion i Superligës për sezonin 2022-2023. Krenarë që po mbështesim […]

Qafshtama mbështet përgjatë gjithë vitit ekipin e futbollit “Partizani”.

Ekipi është shpalluar 17 herë kampion dhe ka rrëmbyer plot 26 trofe të Superligës në Shqipëri. Trofeun e fundit e ka rrëmbyer në 29 maj, ku ka fituar 2 me 0 me “Teutën” duke u shpallur kampion i Superligës për sezonin 2022-2023.

Krenarë që po mbështesim një ekip të shkëlqyer dhe kampion si “Partizani”, pretendent për të gjitha trofetë në vend.

Qafshtama mbetet përherë mbështetës për sportin, si një pjesë e rëndësishme e shoqërisë dhe komunitetit tonë.