Qafshtama mbështet klubin e Ciklizmit Tirana

Qafshtama mbështet përgjatë gjithë vitit klubin e Ciklizmit Tirana. Ekipi i Ciklizmit Tirana është një skuadër e përbërë nga sportistë të apasionuar të cilët stërviten çdo ditë dhe marrin pjesë në kampionate kombëtare dhe ndërkombëtare, duke e mbajtur gjallë këtë disiplinë në Shiqpëri. Krenarë që po mbështesim një ekip të shkëlqyer dhe të talentuar, të […]

Qafshtama mbështet përgjatë gjithë vitit klubin e Ciklizmit Tirana. Ekipi i Ciklizmit Tirana është një skuadër e përbërë nga sportistë të apasionuar të cilët stërviten çdo ditë dhe marrin pjesë në kampionate kombëtare dhe ndërkombëtare, duke e mbajtur gjallë këtë disiplinë në Shiqpëri.

Krenarë që po mbështesim një ekip të shkëlqyer dhe të talentuar, të cilët e mbajnë gjallë sportin e çiklizmit duke stërvitur çdo ditë talente të reja.

Qafshtama mbetet përherë mbështetës për sportin dhe profesionistët e rinj në këtë fushë.