Qafshtama dhe Sport - Qafshtama

Qafshtama dhe Sport

Që prej themelimit të saj , uji mineral natyral Qafshtama ka mbështetur dhe
promovuar çdo aktivitet sportiv në fokus shëndetin.

Sponsor zyrtar i
KLUBI SPORTIV KASTRIOTI

Uji Qafshtama që prej vitit 2019 është sponsor zyrtar i ekipit të futbollit Kastrioti të qytetit të Krujës.

Brand Ambasadore
ARBANA OSMANI

Arbana Osmani është një prezantuese, autore dhe producente televizive e formateve më të mëdha si ‘Dua të të bëjë të lumtur’, ‘Big Brother’, ‘Pasdite’, ‘E Diell’ etj.

 

Karriera e së cilës është e lidhur prej dy dekadash me Top Channel.

 

Ajo ka qenë dhe vazhdon të jete imazhi kryesor i botës së spektaklit në Shqipëri si dhe një nga personazhet me influente dhe të dashura në median sociale.

 

Arbana është brand ambasadore e kompanisë Qafshtama. Arbana është autore e dy librave me receta gatimi, dhe të dy kanë rezultuar Bestseller.

 

Aktualisht është drejtuese e shtëpisë filmike 7 Productions.

Sponsor zyrtar i
KLUBI SPORTIV KASTRIOTI

Uji Qafshtama që prej vitit 2019 është sponsor zyrtar i ekipit të futbollit Kastrioti të qytetit të Krujës.

Brand Ambasadore
ARBANA OSMANI

Arbana Osmani është një prezantuese, autore dhe producente televizive e formateve më të mëdha si ‘Dua të të bëjë të lumtur’, ‘Big Brother’, ‘Pasdite’, ‘E Diell’ etj.

 

Karriera e së cilës është e lidhur prej dy dekadash me Top Channel.

 

Ajo ka qenë dhe vazhdon të jete imazhi kryesor i botës së spektaklit në Shqipëri si dhe një nga personazhet me influente dhe të dashura në median sociale.

 

Arbana është brand ambasadore e kompanisë Qafshtama. Arbana është autore e dy librave me receta gatimi, dhe të dy kanë rezultuar Bestseller.

 

Aktualisht është drejtuese e shtëpisë filmike 7 Productions.

Sa ujë ju duhet të konsumoni

Targeti Demografik 1-2 vjeç 2-3 vjeç 4-8 vjeç 9-13 vjeç ADOLESHENTË/
TË RRITUR
GRA
SHTATZËNA
GRA
NË GJI
TË MOSHUAR
Rekomandim
për përdorim ditor të plotë
1,1-1,2L 1,3L 1,6L Vajza 1,9L
Djem 2,1L
Gra 2,0L
Burra 2,4L
2,3L 2,7L Gra 2,1L
Burra 2,5L
Pirja e ujit (vlerësuar 80% twi) 0,9L 1,0L 1,3L Vajza 1,5L
Djem 1,7L
Gra 1,6L
Burra 2,0L
2,3L 2,2L Gra 1,6L
Burra 2,0L
NUMRI I GOTAVE
(1 GOTË = 250mL)
x 4
x 4
x 5
x 6
x 8
x 7
x 9
x 8

Hidratimi për
aktivitet fizike

Çdonjeri është unik , por të gjithë, i ri apo i vjetër duhet të jenë aktiv për një shëndet optimal.

 

Dhe që trupi jonë të performojë më të mirën e tij gjatë aktiviteteve, duhet të rregullojmë temperaturën e trupit, e cila është më e thjeshtë kur jemi të hidratuar.

 

Muskujt tanë janë të përberë nga 76 % ujë , kështu që është e rëndësishme të hidratoheni para , përgjatë dhe pas aktiviteteve fizike.