750ml NATYRAL

Qafshtama 750 ml natyral është premium në cilësi dhe falë dizenjos silver i shton një elegancë perfekte çdo eventi. I përshtatshëm për hotele, bare dhe restorante.


Ky produkt mundësohet në paketim me 12 shishe.

750ml NATYRAL

Qafshtama 750 ml natyral është premium në cilësi dhe falë dizenjos silver i shton një elegancë perfekte çdo eventi. I përshtatshëm për hotele, bare dhe restorante.


Ky produkt mundësohet në paketim me 12 shishe.

Kompozim mineral ( mg/L)

Magnez

23.1

mg/l
Natrium

1.16

mg/l
Nitrate

0

mg/l
Bikarbonate

103.7

mg/l
Kalcium

2

mg/l
Kloride

8.8

mg/l

icon

I pasur me magnez

Magnezi është një ndër 7 mineralet thelbësore për trupin e njeriut .Ndihmon në mirëfunksionimin e sistemit kardiovaskular dhe nervor. Relakson muskujt dhe ndihmon uljen e tensionit te gjakut.

icon

I lehtë

Qafshtama është ujë i lehtë me mbetje të thatë 85 mg /l ç’ka e bën lehtësisht të tretshëm për organizmin.

icon

Zero nitrate

Duke qenë i lehtë dhe me zero nitrate, uji Qafshtama rekomandohet për konsumim nga nënat shtatzëna dhe për përgatitjen e qumështit të bebeve.

icon

Nivel i ulët Natrium

Sa më i ulët niveli i Natrium ,aq më i mirë është uji për konsum te përditshëm.