Media

 • RrugĂ«timi i plotĂ« i kompanisĂ« Qafshtama

  Lexo më shumë
 • RrugĂ«timi i plotĂ« i kompanisĂ« Qafshtama

  Në emisionin Pro Business, në televizionin Klan Plus, drejtuar nga Oljana Maloku i është dhënë fokus historisë dhe vlerave shëndetësore të ujit Qafshtama

  Lexo më shumë
 • Dezifektimi i ambienteve tĂ« kompanisĂ« Qafshtama

  Lexo më shumë
 • Dezifektimi i ambienteve tĂ« kompanisĂ« Qafshtama

  Në kuadër të masave për mbrojtjen nga COVID-19, kemi shtuar masat higjeno sanitare dhe frekuencat e dezifektimit,sipas direktivave të OBSH.

  Lexo më shumë
 • Projekti ‘EESD’

  Lexo më shumë
 • Projekti ‘EESD’

  MĂ« datĂ« 25.09.2020 u zhvillua aktiviteti ‘Dita Evropiane e Sportit Shkollor’ nĂ« ShqipĂ«ri.

  Lexo më shumë