GĂ«zuar Festat 2021

Uji Qafshtama ju uron GĂ«zuar Krishtlindjet dhe Vitin e Ri 2021!
Shëndet dhe mbarësi në familjet tuaja!

Uji Qafshtama ju uron GĂ«zuar Krishtlindjet dhe Vitin e Ri 2021!
Shëndet dhe mbarësi në familjet tuaja.